Alene, sammen!

Alene, sammen! - Torill Knutsen-Øy | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torill Knutsen-Øy
DIMENSJON
7,98 MB
FILNAVN
Alene, sammen!.pdf
ISBN
9855143276198

BESKRIVELSE

Alene, Sammen skrevet av forfatter Torill Knutsen-Øy er en sterk, ærlig og levende fortelling om det å være pårørende over mange år, faktisk over 30 år. Glede og sorg som går hånd i hånd. Lykkelig gift, 1 barn har kommet til verden og så får livet en bråstopp. Mannen hennes fikk den alvorlige og sjeldne muskelsykdommen Dystrophia myotonica, bare 26 år gammel. Noen år senere får de vite at deres barn nr 2 som nå har kommet til verden også har samme diagnose. Nå blir Torill pårørende til 2 med diagnose og 1 frisk sønn. Hvor ble hun av bare som seg selv?Mannen dør bare 55 år gammel. Tilbake står Torill uten mann og med 2 barn som skal sørge over tapet av pappa. Boka handler ikke bare om hennes rolle som pårørende, men også om henne selv der hun i perioder opplever å miste grepet. Men også hennes pågangsmot, vilje til å se løsninger, kjærlighet til de rundt seg og i tillegg vil du også finne hennes refleksjoner over hvordan alt kan henge sammen.

De beste reisemålene for deg som reiser alene . Alene sammen - eller ensomme? BOK: Det finnes andre snikende trusler mot folkehelsen og den enkeltes liv. Vi har ikke noen vaksine mot ensomhet heller.

Det er ikke den unike personen i seg selv som er viktig - man kjenner gjerne ikke personen på bordet ved siden av - det viktige er at det er andre personer der en på et eller annet plan kan identifiseres seg med, at det er flere i samme båt. Reis alene - sammen! Carpe Diem er turoperatøren for deg som reiser alene, men som ønsker å reise sammen med andre reiseglade på ferie. Hos oss får du godt reisefølge og en engasjert, sosial og kunnskapsrik reiseleder med på kjøpet. Alene sammen Onsdager kl 18 inviterer vi til et lite pusterom, hvor vi kan være sammen i bibellesning, stillhet, bønn og sang, selv om vi er hver for oss.

RELATERTE BØKER