Alt enhver kokk bør kunne

Alt enhver kokk bør kunne - Joy Manning | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Joy Manning
DIMENSJON
4,86 MB
FILNAVN
Alt enhver kokk bør kunne.pdf
ISBN
1657760830237

BESKRIVELSE

En praktisk guide for deg som vil skinne på kjøkkenet! Du trenger ikke dyre apparater, tretti forskjellige kniver eller en hylle full av eksotiske ingredienser for å kunne bli en god kokk. Men kunnskap trenger du, og det får du i denne boken. Vet du ikke forskjellen på en kokkekniv og en kjøttøks, eller hva det betyr å kutte noe á la julienne? Dette er tidløs og uunnværlig kunnskap som vil gi deg både nytte og glede på kjøkkenet i mange år framover. Du lærer blant annet: - hvordan du bruker og tar vare på jerngryten - hvordan du holder knivene skarpe - hvordan du skjærer løk uten å få tårer i øynene - hva du kan gjøre om sausen får klumper - hvordan du kan vite om maten er ferdig I tillegg får du tips og triks om alt fra organisering av kjøkkenet og kutteteknikker, til måling av ingredienser og hvordan man arrangerer et vellykket middagsselskap. Et must for alle hobbykokker!Solgt 30 000 eksemplarer.

På lager - sendes nå( 2 stk. ) Innbundet, Bokmål.

Det vil også komme endringer for de studieforberedende utdanningsprogrammene. Det kan blant annet bli konsekvensen når barne- og ungdomsfotballen får lov å drive kontaktsport i forbindelse med treninger igjen 15. juni.

RELATERTE BØKER