Bokbussen blå

Bokbussen blå - Hanne Solem | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hanne Solem
DIMENSJON
9,4 MB
FILNAVN
Bokbussen blå.pdf
ISBN
1684405915703

BESKRIVELSE

BOKBUSSEN BLÅ består av 30 nivådelte bøker og er utarbeidet spesielt for de litt erfarne leserne. Bøkene skal bidra til leselyst og tilpasset leseopplæring og kan brukes uavhengig av andre leseverk. De egner seg til individuell lesing, stasjonsarbeid og veiledet lesing. BOKBUSSEN BLÅ Lærerens bok utgjør et svært nyttig hjelpemiddel i arbeidet med småbøkene. Den er praktisk og brukervennlig og inneholder følgende: * Metodisk del * Om bøkene * Kopioriginaler

Bøkene vert leverte i solide øskjer med lok: Bokbussen RAUD, Bokbussen BLÅ, Bokbussen GRØN, Bokbussen FAKTA og Bokbussen SPENNING. Desse er fine å ha på klasserommet, som eit lite bibliotek i seg sjølv. Kjøp Bokbussen blå fra Bokklubber Bokbussen BLÅ består av 30 nivådelte bøker og er utarbeidd for dei yngste lesarane.

Bøkene leveres i solide esker med lokk, utformet som morsomme busser. Bokbussen RØD: Nivå 1 og 2, 30 bøker på 12 sider, stiftet.

RELATERTE BØKER