Comme ca

Comme ca - Britt Veland | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Britt Veland
DIMENSJON
4,19 MB
FILNAVN
Comme ca.pdf
ISBN
5411518476535

BESKRIVELSE

Comme ça er en aktivitetsgrammatikk for alle nivåer i videregående skole, voksenopplæring og til selvstudium.Komponenter aktivitetsgrammatikk med forklaringer, oppgaver og fasit gratis fagnettstedComme ça er en temabasert aktivitetsgrammatikk for alle nivåer i videregående skole. Den er på samme tid en lærebok, en oppslagsbok og en oppgavesamling og vil fungere godt til selvstendig arbeid. Grammatiske termer er forklart, og det blir sammenlignet med norsk språk, og av og til med engelsk, når det er interessant. Til hvert kapittel hører et stort utvalg oppgaver av varierende vanskelighetsgrad. Eksemplene er forsøkt valgt slik at elevene også lærer om den fransktalende verden gjennom arbeidet med grammatikken. Mer enn en grammatikkHer finner du stoff om frankofoni, "ti bud" for å lære fransk, om bruk av ordbøker og hvordan produsere fransk tekst f.eks. til eksamen.Comme ça fagnettsted har interaktive grammatikkoppgaver og tester. Elevene arbeider selvstendig og får umiddelbart tilbakemelding på det de gjør.

Comme ça er en aktivitetsgrammatikk for alle nivåer i videregående skole, voksenopplæring og til selvstudium. Met u in te schrijven voor de nieuwsbrief bevestigt u op periodieke basis informatie te ontvangen m.b.t. acties en promoties van Comme ça.

Loading... Unsubscribe from Wake Island? Cancel Unsubscribe.

RELATERTE BØKER