Du og jeg 5

Du og jeg 5 - Hans Hodne, Henrik Syse, Helje Kringlebotn Sødal | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hans Hodne, Henrik Syse, Helje Kringlebotn Sødal
DIMENSJON
5,73 MB
FILNAVN
Du og jeg 5.pdf
ISBN
8421250915736

BESKRIVELSE

Spørsmål om religion, livssyn og etikk angår alle mennesker, du og jeg - barn som voksne. I Du og jeg 5 møter elevene lærestoffet gjennom fortellinger om barn på deres egen alder med ulik livssynsbakgrunn. På denne måten blir faget konkret og knyttet til elevenes erfaringsområde. Fortellingene er gode utgangspunkt for å snakke om religioner og livssyn, rett og galt, for å stille spørsmål til livet og lete etter svar. De formidler lærestoffet på en måte som gir kunnskap, og som stimulerer til refleksjon og samtale. Dette er viktige forutsetninger for å utvikle toleranse og respekt. Du og jeg-serien presenterer alle de obligatoriske religionene og livssynene i RLE på hvert årstrinn. Arbeidsbøkene legger stor vekt på å motivere og aktivisere elevene gjennom fortellinger, illustrasjoner og varierte oppgaver der de grunnleggende ferdighetene er integrert. Du og jeg 1-7 består av følgende komponenter: arbeidsbøker til 1. og 2. trinn tekstbøker til 3.-7. trinn lærerveiledninger til alle trinn CD-er nettressurser for elever og lærere på www.duogjeg.no

trinn. Jødedom; Buddhisme; Etikk og filosofi; Hinduisme; Islam; Om Du og jeg 5-7; Om forfatterne; Kontakt oss; Til lærersider Du og jeg 1-4 Du og jeg 5-7 Lærersider Du og jeg 5-7 Lærersider Jødedom.

Hellige skrifter; Etikk; Antisemittisme; Om Du og jeg 5-7; Om forfatterne; Kontakt oss; Til lærersider Til bokmål. Høytider.

RELATERTE BØKER