Galskapens hus

Galskapens hus - Yvonne Andersen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Yvonne Andersen
DIMENSJON
8,2 MB
FILNAVN
Galskapens hus.pdf
ISBN
1313290412178

BESKRIVELSE

Silja tror knapt sine egne øyne når hun kommer tilbake til Lunderskog og ser det nye skiltet på saga. Samtidig kommer faren hjem fra Kristiania, og Silja må fortelle at hun har giftet seg med herr Bøchmanns sønn. Situasjonen på herregården tilspisser seg, og følelsene for Engebreth er svingende.Engebreth så forbløffet ut etter den iltre tiraden hennes. Men så var det som om noe lyste opp i blikket hans. «Silja, du lider av svartsjuke.»

For brudeparet er ikke alene. Kjøp Galskapens hus fra Bokklubber «Hva mente du med at du ble varslet?» Mikael grep henne om haken og tvang henne til å se opp. Embjørg var så uendelig vakker.

Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok, Heftet | 9788202356934 Galskapens hus - utskilling og internering i Norge 1550-1850, sakprosa (2002) Vesle Perlegrå, bildebok (2004) Christiania Dollhus - mellom dårekista og asylet, sakprosa (2005) Prinds Christian Augusts Minde - historie og visjoner om de fattiges kvartal, sakprosa (2006) Litteraturlisteguiden Vade mecum, sakprosa (2007) I galskapens hus. Hun skildrer tre hovedstadier i utviklingen av institusjoner for de gale: dårekister, dollhus og asyl.

RELATERTE BØKER