Hva står på spill

Hva står på spill - Reidun Iversen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Reidun Iversen
DIMENSJON
5,83 MB
FILNAVN
Hva står på spill.pdf
ISBN
6528099375156

BESKRIVELSE

Alle barn er født til å være skapende mennesker. Alle er begavet med evnen til årvåkenhet og undring, til oppfinnsomhet og intens konsentrasjon. Disse egenskapene er blant dem som danner forutsetningene for å være et skapende menneske. De må være til stede, ikke bare når et kunstverk eller en radikal vitenskapsteori ser dagens lys, men også i det enkle. Men hva slags livsvilkår har disse egenskapene i vår tids barndom, og hvordan påvirkes de av barnas daglige fjernsynsseing? Boka henvender seg til alle som har med barn i 3 - 9 årsalderen å gjøre.

09.00 -15.00 Hva står på spill for fremtidens arbeidsliv og vernet om arbeidstid og fritid? Mister vi den «Den Norske modellen» med demokrati, involvering, medbestemmelse og trepartssamarbeid? Privatisering av offentlige tjenester -kan vi reversere? Hva mener tegneren å formidle med denne tegningen? ... Det som står på spill, er derfor ikke bare skjebnen til flere hundretusener som søker ly og beskyttelse i Europa, men også Europas framtid som modell for fredelig sameksistens.

Anbefalingspanelet 20.05.2020. Anbefalingspanelet tipser om biografi om punk-legende, film og ny musikk fra Göteborgs store sønn.

RELATERTE BØKER