Inn i livet 2

Inn i livet 2 - Eli-Anne Vongraven Eriksen, Ragnhild Iversen, Even Næss, Jon Skarpeid, Maria Therkelsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eli-Anne Vongraven Eriksen, Ragnhild Iversen, Even Næss, Jon Skarpeid, Maria Therkelsen
DIMENSJON
4,79 MB
FILNAVN
Inn i livet 2.pdf
ISBN
4068063513700

BESKRIVELSE

Ressursboka er oversiktlig og lett bruke.Boka inneholder faksimiler av alle oppslagene i elevboka. Her finner en forklaringer, konkrete lringsml og bakgrunnsmateriale til de enkelte oppslagene og oppgavene i elevboka. Oppgavene i ressursboka har ulik vanskelighetsgrad, og en finner oppgaver tilpasset hver enkelt elev og lokale forhold. I tillegg har ressursboka mange kopioriginaler tilpasset ulike lringsstiler. Ressursboka inneholder fortellinger og hytlesingstekster til alle emnene i elevboka. Fortellingene er sprklig og innholdsmessig tilpasset aldersgruppa, og en finner forslag til undervisningsopplegg og oppgaver knyttet til tekstene. Ressursboka har ogs forslag til rsplan og vurderingsskjema for hst- og vrhalvret.

Bøkene er rikt illustrerte med varierte og engasjerande oppgåver som gir elevane høve til å nytte ulike læringsstilar for å tileigne seg stoffet. CD: Inn i livet 5-7 Ikkje-religiøs musikk Biletmiksar I biletmiksaren kan du dra objekt inn i ramma, flytte dei rundt, gjere dei større eller mindre, rotere og spegelvende dei. I Inn i livet Elevbok 2 møter barna RLE i et livsnært perspektiv og får innblikk i hvordan barn med ulike religioner og livssyn lever i hverdag og høytid. Bøkene er rikt illustrert med varierte og engasjerende oppgaver som gir elevene anledning til å benytte ulike læringsstiler for å tilegne seg stoffet. I Inn i livet Elevbok 2 møter barna RLE i et livsnært perspektiv og får innblikk i hvordan barn med ulike religioner og livssyn lever i hverdag og høytid.

Pris kr 225. Se flere bøker fra Legg i ønskeliste.

RELATERTE BØKER