Monsterhavet

Monsterhavet - Rick Riordan | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rick Riordan
DIMENSJON
12,35 MB
FILNAVN
Monsterhavet.pdf
ISBN
8556973289209

BESKRIVELSE

Mot slutten av et overraskende rolig skoleår for Percy Jackson dukker venninnen hans, Annabeth, uventet opp med dårlige nyheter: Den magiske grensen som beskytter Halvblodsleiren er forgiftet av en mystisk fiende, og det eneste trygge stedet for halvgudene står i fare. Percy og vennene hans må krysse det grusomme Monsterhavet for å finne en motgift - og redde leiren fra å bli rasert.

Den norske oversettelsen ble utgitt på Schibsted forlag i 2010 og på nytt på samme forlag i 2012.. Percy har nesten kommet seg gjennom et helt skoleår uten å bli utvist, slik han pleier å bli. Les utdrag fra Percy Jackson : Monsterhavet Skoleåret har vært forbausende stille og rolig for Percy Jackson - ikke ett eneste monster har vist seg på Yancy Academy.

Språk: Bokmål Innleser: Hallvard Lydvo. Hør baksidetekst Mot slutten av et overraskende rolig ... Pris: 259,-.

RELATERTE BØKER