Mørkerom

Mørkerom - Mette Karlsvik | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mette Karlsvik
DIMENSJON
4,59 MB
FILNAVN
Mørkerom.pdf
ISBN
6018093666661

BESKRIVELSE

Om å finne tilbake til fortida og til seg sjølv. Mørkerom handlar om Mette, som gjennom fotografi og minne forsøkjer å gå inn i si eiga fortid - og vidare inn i fortida til faren. Då faren døydde så altfor tidleg av sjukdom, mista ho blikket som gjorde henne til den ho var: Det å ikkje lenger bli sett skapte store endringar. Er det mogleg å finne attende til den ho var i blikket til faren? Kanskje må ho bryte gjennom dei idealiserte bileta ho har skapt av faren? Det å rekonstruere historia til faren kan vere ein veg til å finne fram til seg sjølv. Mørkerom er ein roman om å sjå og bli sett, om minne, identitet og familierelasjonar, og om ein far som var flygeleiar, men også lidenskapeleg oppteken av å fotografere.

vekkjer trong til å verkeleg sjå seg sjølv og dei rundt seg. For identiteten vår er ikkje berre støypt rundt vårt eige sjølvbilete, men også bygd på bileta vi har av andre.

Høsten 2002 begynte vi å se på Epson fotoskrivere, og i dag ... Jeg anbefaler å gjøre et søk på Finn.no etter «analog foto», «mørkerom», «durst», «fremkalling», «paterson», «forstørrer» eller bruk stikkordene fra «handlelisten» over. Der kan du være heldig å få mye utstyr - enten gratis eller til en god pris.

RELATERTE BØKER