Stages 10

Stages 10 - Kristin Måge Areklett, Synnøve Pettersen, Felicia Røkaas, Hilde Tørnby | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kristin Måge Areklett, Synnøve Pettersen, Felicia Røkaas, Hilde Tørnby
DIMENSJON
6,28 MB
FILNAVN
Stages 10.pdf
ISBN
4561125186387

BESKRIVELSE

Lærerveiledningen for hvert trinn inneholder pedagogiske opplegg og ideer til arbeidet med tekstene og oppgavestoffet i læreboka. Den byr på mange forslag til aktiviteter som kan brukes i klasserommet i arbeidet med de grunnleggende ferdighetene. Lærerveiledningen inneholder også fasit og løsningsforslag til oppgavene, tilleggsinformasjon til utvalgte tekster, forslag til årsplan/periodeplan, lyttetekster, tekstsammendrag til mange av tekstene, kapittelprøver, kopieringsoriginaler og lister over anbefalte bøker, filmer og nettressurser. Den digitale versjonen av lærerveiledningen finner du i den digitale lærerressursen som er tilgjengelig på Lokus.no og som også gir tilgang til den digitale utgaven av læreboka.

Lærerens digitalbok - er en pdf av læreboka, med brukervennlig ... Hver høst og vår suppleres Stages 8-10 med forslag til terminprøver for åttende, niende og tiende trinn. Terminprøveforslagene foreligger både på bokmål og nynorsk.

Godt grep! Engelsk 8-10 - aktiviteter. 1-10 | GODT GREP! | ENGELSK 8-10 | 2014-15 4.35 MB.

RELATERTE BØKER