Stompa på vingene

Stompa på vingene - Anthony Buckeridge | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anthony Buckeridge
DIMENSJON
6,33 MB
FILNAVN
Stompa på vingene.pdf
ISBN
4861023578931

BESKRIVELSE

Stompa har tredd glasskuppelen til den utstoppede hakkespetten nedover ørene sine og er klar for romferd. Men siviliserte mennesker gjør da ikke noe sånt, mener lektor Tørrdal. Og da en statsråd blir låst inne i biblioteket, er Stompa med ett involvert i en av de verste katastrofene i nyere norsk historie! Her er det virkelig trøbbel i sikte. Herlig situasjonskomedie fra Langåsen Pensjonatskole - et sted i Norge.

Du kan lese mer om vår cookiepolicy her, Kameraklubben på Langåsen Pensjonatskole drar på tur til Stakavik for å fotografere. Stompa vil ta naturbilder, og nærkontakt med fotoobjektet er essensielt, mener han.

Stompa får i oppdrag å passe gullfisken hans, Elmer, til Kløfta er på beina igjen. Sammen med Bodø sørger Stompa for at Elmer får alt han trenger.

RELATERTE BØKER