Vergeløs

Vergeløs - Freddy Fjellheim | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Freddy Fjellheim
DIMENSJON
4,1 MB
FILNAVN
Vergeløs.pdf
ISBN
5365708210748

BESKRIVELSE

Små bønner og trialoger I dikt, bønner og sakpoesi møter vi tekster som beveger seg fra det kontemplative og stillfarne til det kraftfulle og tankevekkende. Diktene har klangbunn i kristen mystikk, i kroppen og sinnets overgivelse til Gud. Gjennom det forfatteren kaller trialoger inviteres leseren til å fordype sin relasjon til Gud og sin neste.

Av Salomo. Hvis Herren ikke bygger huset, arbeider ... Kapitlene deres bærer talende titler som "Her er ein for mykje", "Ikke en gang kirkefolket kan gå sognvis til paradis", "Den stundesløse", "Askeladden", "Jeg ble rabiat da Gud forlot meg", "Vergeløs overfor indre stemmers selskap", "Fra drømmer til skam" og "Jeg ønsker meg det modne hjertet". For under søvn er man vergeløs, sier Weisæth.

I dag bor hun i Paris sammen med ektemannen og motefotografen Bård Lunde, og er forfatter på heltid. Hun debuterte i 2013 med den populære romanserien Rebekka, som fortsetter parallelt med Perlemor.

RELATERTE BØKER