Apollo

Apollo - Bjørn Ingvaldsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørn Ingvaldsen
DIMENSJON
3,59 MB
FILNAVN
Apollo.pdf
ISBN
4898799667068

BESKRIVELSE

En vill historie om modelltog og romraketter.Har du tenkt på at alt henger sammen med alt? Ta en titt på en månerakett en gang og funder over hva den har med et modelltog å gjøre. For det er en sammenheng. Georg har en bestefar som også heter Georg. En nesten vanlig bestefar. Men bare nesten. Historiene han forteller, er så utrolige at de må være sanne. Men ingen får høre dem. De er nemlig superhemmelige.Bestefar Georg vokste opp i en stor og fargerik familie. Og de mest fargerike var to onkler som var fullstendig oppslukt av modelltog. Fordi onklene var døve, måtte Georg tolke for dem. De samme onklene fant opp et styringssystem for modelltog, et supersmart system som også kunne styre romraketter. Og da de viktige oppfinnerpapirene ble stjålet, ble vesle Georg viklet inn i storpolitikken og i de villeste situasjoner - som å møte en amerikansk president, gjøre innbrudd i en ambassade under bryllupet til selveste kronprinsesse Sonja og kronprins Harald, bli forfulgt av en hissig spion, og gå i dekning sammen med den lett energiske storfamilien slik at onklene kan hjelpe Nasa med Apolloferden. Les bestefar Georgs historie om alt dette, og om hvordan det helt til slutt blir stående et lite rødt lokomotiv på månen.Apollo er en helt usannsynlig sannsynlig fortelling om geniale oppfinnelser, modelltog, romraketter, skumle spioner, amerikanske presidenter og hjelpsomme kongelige. Og om en smart og modig 11-åring.Jeg sluker den utrolige historien rått. Jeg vet jo, og det vil enhver 12-åring som leser denne boken også vite, at dette er oppspinn. Men for et fascinerende oppspinn! Og det kunne jo nesten ha hendt?Anne Cathrine Straume, nrk.noVinner av Kulturdepartementets priser for barne- og ungdomslitteratur utgitt 2018. Litteraturprisen.

Med Apollo reser du både tryggt och bekvämt till härliga resmål över hela världen. Hos oss kan du välja bland ett brett utbud av resor, från charterresor och träningsresor till weekendresor, kryssningar och mycket mer.

593 "Ja padomju laikā latviešus sūtīja uz Sibīriju, tagad paši mūsējie ir aizsūtījuši uz Īriju un Angliju." Ilze Jurkāne par valsts izzagšanu, superletiņiem un mīlestību (43) Lasīt rakstu Skatīties video Skatīties galeriju. Colosseum Tannlege Apollonia i Ålesund tilbyr alle tannlegetjenester fra tannbleking til tannregulering og rotfylling. Bestill time her! Apollo Mondo hotell (6) Playitas (6) Italia (1) Jentetur (3) Kombinasjonsreiser (1) Lanzarote (1) Malaysia (2) Nyttige fakta, tips og triks (16) Opplevelser (40) Ras al Khaimah (4) Reisebrev (19) Reiseguider (68) Reisetips (163) Julemarked (1) Shopping (3) Sommerferie (46) Storbyferie (30) New York (1) Treningsreiser (9) USA (1 ... Images, videos and stories from humankind's first journeys to the lunar surface. Samana og El Limon - en tropisk utflukt med Apollo.

RELATERTE BØKER