En læringsbevisst skole

En læringsbevisst skole - Odd H. Valdermo, Tor Vidar Eilertsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Odd H. Valdermo, Tor Vidar Eilertsen
DIMENSJON
3,48 MB
FILNAVN
En læringsbevisst skole.pdf
ISBN
3214534957523

BESKRIVELSE

En læringsbevisst skole tar opp tema som åpenbok-vurdering, kartlegging og utvikling av læringsvaner, mappevurdering, spørsmål om læringsressurs, samspill og samarbeid og læringsklima og læringskultur. Et gjennomgående tema i boken er å vise hvordan mer læringsbevisste elevnotater, det som kalles læringsboka, gir et bedre redskap for dokumentasjon av og refleksjon over selve læringsprosessen. Forfatterne går også inn på de organisatoriske sidene ved en læringsbevisst skole og tar opp noen av de erfaringene som er høstet fra forsøk med omorganisering av skoledagen. Utviklingsarbeidet er skjedd i den videregående skolen, men vil ha stor overføringsverdi både til grunnskolen og til høyere utdanning. Med litteraturliste og register.

Bjørndal, Tor Vidar Eilertsen, Eli Moksnes Furu, Tove Leming, Torbjørn Lund, Janne Madsen, Paul Martin Opdal, Anders Persson, May Britt Postholm, Odd Arne Thunberg og Tom Tiller. En læringsbevisst skole av Odd H. Valdermo , Tor Vidar Eilertsen heftet, 2007, Norsk (bokmål), ISBN 9788276344691.

Valdermo , Tor Vidar Eilertsen heftet, 2007, Norsk (bokmål), ISBN 9788276344691. En læringsbevisst skole tar opp tema som åpenbok ... Odd Valdermo har jobbet en generasjon som real- faglærer i videregående skole, mange år med lærer- utdanning (PPU) i Tromsø og med aksjonsforskning på elevvurdering og læringsstrategier i vg1.

RELATERTE BØKER