Giftige løgner

Giftige løgner - Merete Lien | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Merete Lien
DIMENSJON
8,92 MB
FILNAVN
Giftige løgner.pdf
ISBN
3763235466112

BESKRIVELSE

Emily venter på at brannen på hotell Havfruen skal bli slukket og Michael komme tilbake. Hva slags løgner vil direktør Eilertsen spre for å «bevise» at Michael tente på? Også Konstanse blir offer for ødeleggende løgner. Pierre Lafayette godtar ikke at hun bryter med ham. Jenny vender hjem fra Nice. Hun vet at ekteskapet er over om hun ikke tar kampen opp mot Charlotte. Rivalinnen skyr ingen midler, og sønnen er hennes viktigste våpen. Charlotte stod i døren til portnerboligen. «Det er du som står bak dette!» ropte hun. «Står bak hva?» «At Julian sender meg og barnet på dør!» «At dere bor her, er en rent midlertidig ordning. Han har funnet et eget hjem for dere. Et sted der det er godt å vokse opp for en liten gutt.»

Om boken. Pelle og Proffen er på ferie på Sørlandet og kommer på klassisk Pelle og Proffen-vis over ting som ikke er helt som de skal. Giftige løgner.

Fjern eventuelle planterester og gi drikke. Kontakt Giftinformasjonen straks.

RELATERTE BØKER