God i norsk

God i norsk - Guro Skeie Vik | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Guro Skeie Vik
DIMENSJON
5,45 MB
FILNAVN
God i norsk.pdf
ISBN
5349369486211

BESKRIVELSE

"God i norsk på jobben" er laget for dem som har praksis på en arbeidsplass. Godt samspill mellom praksiselev, ledere, kollegaer, lærere og andre kontaktpersoner er viktig for å få det beste ut av praksisperioden. Boka kan brukes aktivt inn i dette samspillet.Hensikten er å lære et levende norsk slik det snakkes rundt om på arbeidsplassene. Språket er grunnleggende A1/A2-nivå.

Vant pris for læreverk til voksne innvandrere. AKTUELT God i norsk 1: tekstbok A1/A2 er en flott bok.

Læreverket har som mål å gjøre språkinnlæringen strukturert og overkommelig. Med tydelig progresjon og eksplisitte forklaringer i hvert kapittel, vil læreverket bygge opp språkforståelsen gradvis. Nivå Kjenneteikn ved språket i bruk; B2: Innlæraren har relativt god grammatisk kontroll og gjer ikkje feil som fører til misforståingar.

RELATERTE BØKER