Hundemannen; I fri dressur

Hundemannen; I fri dressur - Dav Pilkey | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dav Pilkey
DIMENSJON
7,47 MB
FILNAVN
Hundemannen; I fri dressur.pdf
ISBN
6690578775674

BESKRIVELSE

Møt Hundemannen: halvt hund, halvt menneske og hundre prosent helt. Denne nye storsatsningen fra forfatteren av Kaptein Supertruse er en fullfargefest i tegneserieformat for gamle og nye lesere.Hundemannen holder fremdeles på å lære seg bransjens triks og knep. Katten Petter er ute av sekken, og det kriminelle geniet tar byen med storm. Her er det ugler i mosen! Kan hundemannen slå kloa i råskinnet, eller vil Petter slippe unna med den purr-fekte forbrytelse? I fri dressur er Dav Pilkeys andre bok om hundemannen.Oversatt av Vibeke Eikeland Grønn.«Ustyrtelig morsom og original!»School Library Journal

Norli ble kåret til Norges beste bokhandlerkjede i Norsk kundebarometer 2019. Halvt hund, halvt menneske og hundre prosent helt. Thomas og Harald har skapt nok en helt Hundemannen.

Denne boken er skrevet av forfatter Dav Pilkey. Og denne forfatteren skuffer aldri! Kjøp I fri dressur fra Bokklubber Møt Hundemannen: halvt hund, halvt menneske og hundre prosent helt.

RELATERTE BØKER