Norsk 1 fra Cappelen Damm

Norsk 1 fra Cappelen Damm - Karine Aambø, Marte Tovsrud Syverinsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Karine Aambø, Marte Tovsrud Syverinsen
DIMENSJON
11,14 MB
FILNAVN
Norsk 1 fra Cappelen Damm.pdf
ISBN
4164996480915

BESKRIVELSE

I lærerveiledningen til Norsk 1 får du: - en generell innføring i den grunnleggende lese- og skriveopplæringen. Her kan du blant annet lese om bakgrunnen for et funksjonelt - og helhetlig syn på lese- og skriveopplæringen.- en spesifikk innføring i verkets metodikk og tankegang. Denne delen inkluderer veiledning til bokstavprogrammet, tips til ulike måter å arbeide med lesingen på og hvordan du kan drive en systematisk og veiledet skriveundervisning fra første stund. Du finner også tips for å trene muntlige ferdigheter og en ramme for begrepsundervisning. - en oversiktlig gjennomgang av hver side i Bokstavboka og Grunnboka. Her får du tips til hvordan du kan arbeide spesifikt med sidene i boka. I tillegg får du mange råd og tips om utfyllende læringsaktiviteter som kan danne utgangspunkt for videre arbeid. Forfatterne viser til velprøvde arbeidsmetoder og krydrer med kreative og lekpregede innfallsvinkler.Samlet sett vil du få et godt utgangspunkt for å skape motiverende norsktimer med høy grad av aktivitet og mestringsfølelse hos elevene.

Konsernet holder til i Oslo. Fusjonen ble godkjent av Konkurransetilsynet i oktober samme år.

Oppgavene her på nettstedet er ment som et tillegg til boka. Du kan få mer informasjon om Praktisk norsk 1 ved å trykke på lenken under. NORSK 1 Grunnbok fra Cappelen Damm er skreddersydd for begynnerleseren.

RELATERTE BØKER