Pedagogisk nærvær

Pedagogisk nærvær - Anne-Lise Arnesen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne-Lise Arnesen
DIMENSJON
6,1 MB
FILNAVN
Pedagogisk nærvær.pdf
ISBN
7277975326149

BESKRIVELSE

3. På bakgrunn av vurderingene i rapporten "Helsepedagogikk i våre foretak", har Regional kompetansetjeneste for pasient- og pårørendeopplæring utarbeidet anbefalinger til helseforetakene i arbeidet med kompetanseutvikling i helsepedagogikk. Sinsen FUS barnehage er en veletablert barnehage med 115 glade barn og 26 engasjerte ansatte. Vi har lang erfaring i å drive en god barnehage for barn og foreldre.

Materiellet viser en av flere arbeidsmåter for utviklingsarbeid i barnehagen. Barnehagen skal både bruke dokumentasjon for å synliggjøre barnehagens pedagogiske arbeid og for å synliggjøre enkeltbarns trivsel og allsidige utvikling når det er nødvendig for å gi et tilrettelagt tilbud.

RELATERTE BØKER