Totrinns lavFODMAP; finn maten du tåler

Totrinns lavFODMAP; finn maten du tåler - Sue Sheperd | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sue Sheperd
DIMENSJON
12,36 MB
FILNAVN
Totrinns lavFODMAP; finn maten du tåler.pdf
ISBN
7748700016541

BESKRIVELSE

De siste 20 årene har Sue Shepherd forsket på, og undervist i, lavfodmap som behandling. I denne boken gir hun deg den effektive totrinnsplanen for å bli kvitt mageplagene. Trinn én er å finne og begrense inntaket av alle høyfodmap-matvarer som kan gi reaksjoner. Trinn to er å finne frem til og skille mellom maten du tåler og den som skaper problemer. Boken er en omfattende, men lettlest guide for å gjøre lavfodmap til en del av dagliglivet, der du blant annet finner: - Komplett guide til å gjennomføre dietten - Råd for barn på lavfodmap - Ukeplaner tilpasset barn, voksne, vegetarianere og veganere - Tips til lavfodmap på reise og restauranter - 80 deilige oppskrifter - Egne tips for å gjøre maten mer smakfull Lavfodmap-dietten er internasjonalt anerkjent som den mest effektive kostbehandlingen for deg som lider av IBS (irritabel tarm syndrom) eller lignende kostholdssykdommer med mageplager, inkludert gluten-, laktose- og fruktoseintoleranse. Sue Shepherd er en australsk ernæringsfysiolog og har spesialisert seg på gastrointestinal ernæring. Det var hennes forskning på fodmaps som ga de første vitenskapelige bevisene på effekten av dietten. Sue er en internasjonalt anerkjent ekspert, og har vunnet en rekke priser for sitt arbeid.

Tilbud! Uten gluten. 4.8235294117647 out of 5.

Spørsmål? Kontakt oss her på Facebook, på [email protected] eller telefon 96909863 :) Kjøp «Totrinns lavFODMAP - finn maten du tåler» av Sue Sheperd til en god pris på ark.no. Bestill hjemlevering eller klikk&hent i din ARK-butikk. Slik går du fram.

RELATERTE BØKER