Barna fra Bråkmakergata

Barna fra Bråkmakergata - Astrid Lindgren | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Astrid Lindgren
DIMENSJON
12,49 MB
FILNAVN
Barna fra Bråkmakergata.pdf
ISBN
2010290009378

BESKRIVELSE

Lotta og Mia-Maria og Jonas bor i et gult hus i Bråkmakergata. Det heter den fordi det bare bor bråkmakere der nå for tiden, sier far. Det er Lotta og Mia-Maria og Jonas han mener. Lotta og de andre leker hele dagen, det fins vel ingen som har det så morsomt som dem? Men Lotta er sta som ei gammal geit, sier pappaen hennes. Hun har så mange idéer!Her får du høre om familiens utflukt der Jonas ramler i vannet og Bamsen vokter fugleegg. Du får også høre om når familien reiser til mormor og morfar der Lotta nekter å spise sild, og om Lotta som forsøker å vokse seg større i gjødselhaugen.Innhold:1. Lotta er så barnslig2. Vi leker hele dagen3. Lotta er sta som ei gammal geit4. Fru Berg er den snilleste som fins5. Vi drar på tur6. Vi reiser til mormor og morfar7. Lotta sier ord som nesten er banning8. Lotta har unyksdag9. Vi har det så fint når det er jul

Finnes som lydbok. Lotta og Mia Maria og Jonas bor i et gult hus i Bråkmakergata.

Pris kr 149. Se flere bøker fra Astrid Lindgren. Kjøp Barna fra Bråkmakergata fra Norske serier Herlig Lindgren-klassiker i ny utgave Lotta, Jonas og Mia-Maria bor i et gult hus i en liten gate som heter Bråkmakergata.

RELATERTE BØKER