Brevet

Brevet - Kathryn Hughes | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kathryn Hughes
DIMENSJON
7,72 MB
FILNAVN
Brevet.pdf
ISBN
5412380769268

BESKRIVELSE

Én kvinnes fortid blir en annen kvinnes fremtid ...Kathryn Hughes' roman Brevet er fortellingen om et brev som en ung mann fra Manchester skrev til kjæresten sin en høstkveld i 1939. Brevet inneholdt både en unnskyldning og et frieri. Over tretti år senere finner en ung jente ved navn Tina brevet i en kåpelomme. Det har aldri blitt åpnet. Men Tina åpner og leser, og blir så grepet av innholdet at hun legger ut på en reise for å finne ut mer om han som skrev brevet - og om kvinnen det ble skrevet til.

10:42. Ingen førskoledager eller avslutninger med foreldre.

Under the system in which an officer was customarily promoted within his regiment or corps, a brevet conferred upon him a rank in the army at large higher than that held in his corps. Frequently it carried with it Om brevet er en del av en tidligere brevutveksling, kan du bruke tema som referanse.

RELATERTE BØKER