Brytningstid

Brytningstid - Trine Angelsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Trine Angelsen
DIMENSJON
12,18 MB
FILNAVN
Brytningstid.pdf
ISBN
6454651049897

BESKRIVELSE

Bera har sommerfugler i magen. Oppbruddets time er kommet for den lille familien. Nå venter et nytt eventyr et annet sted - men Breidablikk vil hun alltid bære med seg i hjertet. «Ikke se så trist ut,» sa Bera. De sto på kaia og skulle ta farvel. Marie, Gabriel og lille Olav var med. Hjemme i Breidablikk hadde hun sagt omtrent de samme ordene til resten av huslyden. Så måtte hun til sist dra. Det var tungt å rive seg løs, verre enn hun hadde innbilt seg. I drømmene hadde hun sett for seg hvor lett det skulle bli, ivrig som hun var etter å bo sammen med Nikolai.

«Ikke se så trist ut,» sa Bera. Det Norske Akademis ordbok Brytningstid - søk nå! 23.08.2018. Et kompetansegivende studium på masternivå delfinansiert gjennom Sparebanken Vests samfunnsnyttige midler.

Året er 1772 og bare femte år gammel måtte Christina forlate øya St. Croix og flytte til Bergen, i Norge.

RELATERTE BØKER