Globus ny utgave naturfag 7

Globus ny utgave naturfag 7 - Else Beitnes Johansen, Erik Steineger | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Else Beitnes Johansen, Erik Steineger
DIMENSJON
12,30 MB
FILNAVN
Globus ny utgave naturfag 7.pdf
ISBN
5340958726765

BESKRIVELSE

Her fins en rekke metodiske tips, svar på alle oppgaver i elevboka og kommentarer til forsøkene i Forskerboka. Lærerens bok inneholder i tillegg kopieringsoriginaler med blant annet ferdige opplegg for oppstart av hvert nytt tema, kapittelprøver og lysark som viser en god del av illustrasjonene i elevboka. Det presenteres også nye pedagogiske ideer som tar utgangspunkt i at elever har forskjellige læringsstiler og læringsstrategier, og det gis ideer om hvordan man kan ta hensyn til dette i naturfagundervisningen.

Været - Det regner katter og bikkjer! Kjemi - hva er alt lagd av? Elektrisitet - ikke til å ta og føle på. Teknologi og design - fra robåter til roboter.

Sammen med den vanlige teksten dukker det også opp spennende fortellinger. Globus Naturfag Ny utgave 5-7 er Cappelens naturfagsverk for 5.-7. trinn..

RELATERTE BØKER