Globus ny utgave samfunnsfag 6

Globus ny utgave samfunnsfag 6 - Ivar Libæk, Trude Mathiesen, Rolf Mikkelsen, Øivind Stenersen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ivar Libæk, Trude Mathiesen, Rolf Mikkelsen, Øivind Stenersen
DIMENSJON
3,1 MB
FILNAVN
Globus ny utgave samfunnsfag 6.pdf
ISBN
7041873578390

BESKRIVELSE

Elevbøkene er lettleste og fortellende. Skriften er stor og utformingen luftig. Ingresser og korte margtekster oppsummerer det viktigste stoffet, slik at også de svakeste leserne får med seg hovedpoengene. I tillegg gir rammene «Visste du at», «Fakta om» og «Fortelling om» en ytterligere differensiering av teksten i bøkene.Bøkene er delt inn etter fagområdene samfunnskunnskap, historie og geografi. I starten av hvert kapittel presenteres læringsmålene for elevene, sammen med et bildeoppslag om temaet som tas opp. Det rikelige oppgavestoffet i elevbøkene gir øvelse i de fem grunnleggende ferdighetene, variasjon i arbeidsmåter og utfordringer for samtlige elever.Elevene møter både «Les og svar»-oppgaver og «Gjør og lær»-oppgaver. Det er også lagt inn «Gå videre»-oppgaver for elever som trenger større faglige utfordringer.

Globus ny utgåve samfunnsfag 6 : elevbok. Libæk, Ivar.

Forskerboka er en engangsbok for alle tre årstrinn, og inneholder forsøk og aktiviteter. Naturfag er et aktivitetsfag, og med elevens forskerbok tar vi konsekvensen av det.

RELATERTE BØKER