Husfruen

Husfruen - Annikki Øvergård | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Annikki Øvergård
DIMENSJON
3,32 MB
FILNAVN
Husfruen.pdf
ISBN
8141940325603

BESKRIVELSE

Nicoline blir stadig mer ustabil, og en dag forsvinner hun. Når taterne kommer til Røros, blir det et gledelig gjensyn for Ulf, mens det for Emmanuel blir et angstfylt møte. Ursula ser at Emmanuel bærer på en hemmelighet, og hun har flere avsløringer.Blikket til Ursula var intenst, selv i det sparsomme lyset fra det flakkende bålet. Boret seg inn i ham, på en måte som nesten skremte vettet av ham.- Vi har vel alle våre hemmeligheter, forsøkte Emmanuel.- Ikke skap deg, det er ikke noen vanlige revestreker fra ungdommen jeg tenker på. Du bærer på noe mer enn det, slikt er ikke vanskelig å oppdage for en som har øyne til å se slikt med, og kan kjenne eimen av det.

Husfruen hadde ansvar for både mat, klær og innbo. Derfor hadde hun nøkkel i beltet.

«Jeg beklager at jeg kommer uanmeldt, men jeg ble invitert hit av fru Reimfelt for å tilbringe sommeren her.» Sofie på sin side var ikke spesielt velvillig innstilt overfor husfruen. Hun beklaget seg ofte over fruens urimelighet, og flere av de ansatte hadde hørt henne si at hun ikke kom til å gråte når fruen gikk bort.

RELATERTE BØKER