Norsk start 8-10

Norsk start 8-10 - Diana Lee Bennett, Linda Benedikte Gjelseth, Silje Kristine Soldal | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Diana Lee Bennett, Linda Benedikte Gjelseth, Silje Kristine Soldal
DIMENSJON
5,45 MB
FILNAVN
Norsk start 8-10.pdf
ISBN
3661315957425

BESKRIVELSE

Norsk start 8-10 Engelsk er lagd for elever på ungdomstrinnet som ikke har grunnleggende kunnskaper i engelsk. Gjennom Norsk start 8-10 Engelsk 1 og Engelsk 2 får elevene et tilrettelagt opplegg med relativt hurtig progresjon. Målet er at de skal få mulighet til å følge ordinær undervisning så fort som mulig. Bøkene er kombinerte tekst- og arbeidsbøker.

... Norsk start 8-10 Tekstbok er bygd opp i henhold til målene i læreplanen Grunnleggende norsk for språklige minoriteter og Språkpermen 13-18. Tekstbok og arbeidsbok inneholder alle de tre nivåene i læreplanen.

Kjensler og vennskap 15. Framtida 16. Med Norsk start Lyd kan all tekst i tekstbøkene spilles , enten man sitter hjemme eller på skolen.

RELATERTE BØKER