Sannheten om Audrey Wilde

Sannheten om Audrey Wilde - Eve Chase | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eve Chase
DIMENSJON
11,15 MB
FILNAVN
Sannheten om Audrey Wilde.pdf
ISBN
8047184391125

BESKRIVELSE

Fire søstre. Én sommer. Hemmeligheter nok til et helt liv. Nåtid: Jessie blir bergtatt av Applecote Manor allerede første gang hun besøker stedet. Hun er sikker på at den gamle herregården er det perfekte stedet å starte på nytt for familien hennes. Men huset har en urovekkende historie og er omgitt av rykter. 1950-tallet: Da tenåringen Margot og de tre søstrene hennes ankommer Applecote under hetebølgen i 1959, forstår de at onkelen og tanten som bor der, fremdeles vakler etter tapet av datteren Audrey som forsvant fem år tidligere. Søstrene blir dratt inn i mysteriet rundt hva som skjedde med Audrey - og plutselig skjer det ting som gjør at den varme, kvelende sommeren kan bli dødelig. De står overfor et nesten utenkelig valg som kan binde dem sammen eller skape evig splittelse mellom dem.

I begge fortellingene befinner vi oss på den gamle herregården Applecote Manor - et hus med en urovekkende historie. I Sannheten om Audrey Wilde har Eve Chase nok en gang skapt en bok som det er vanskelig å legge fra seg. «Jeg elsket Tilbake til Black Rabbit Hall, men synes faktisk at Sannheten om Audrey Wilde er enda bedre.

Nåtid: Jessie blir bergtatt av Applecote Manor allerede første gang hun besøker stedet. Hun er sikker på at den gamle herregården er det perfekte stedet å starte på nytt for familien hennes.

RELATERTE BØKER