Skumle planer

Skumle planer - Jane Mysen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jane Mysen
DIMENSJON
10,1 MB
FILNAVN
Skumle planer.pdf
ISBN
3306359899992

BESKRIVELSE

Lia rammes av uforklarlig sykdom, og på Øvre Garmo sliter Anna med å godta den nye hushjelpen. Bedre blir det ikke når Heikki bestemmer at Anna og Atle skal flytte ut i sommerstua etter nyttår. Anna fortviler. Hun kjenner ikke svigersønnen igjen, og når han bedyrer at Rosalind skal flytte inn i vinterstua, blir hun fortvilet."Jeg skjønner ikke hva som går av Heikki. Han tror på alt Rosalind sier." Atle strøk henne varsomt over kinnet. "La nå Heikki være som han er." "Rosalind planlegger et eller annet. Jeg føler det på meg. Heikki drukner sorgene i Bibelen og gudsord. Det er ikke normalt, Atle. Jeg tror dette kan bære helt feil av sted. Herre Devel som Rosalind kan snakke folk i senk." Atle dro hånden over håret hennes. "Sov nå, Anna. La tankene fare."

Bedre blir det ikke når Heikki bestemmer at Anna og Atle skal flytte ut i sommerstua etter nyttår. Anna fortviler. Skumle planer Så nå er han blitt et månedlig mareritt.

Fem-sengs bolig med to soverom og stue/kjøkken i sjørøverstil. Se i kartet Antall rom: 3 Leiligheten har i tillegg til antall senger, plass til opptil 2 personer over 3 år. Kjøp Skumle planer fra Bokklubber Anna sliter med å godta den nye hushjelpen på Øvre Garmo.

RELATERTE BØKER