Spis, elsk, lev

Spis, elsk, lev - Elizabeth Gilbert | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elizabeth Gilbert
DIMENSJON
12,67 MB
FILNAVN
Spis, elsk, lev.pdf
ISBN
1259165905898

BESKRIVELSE

Over 5 millioner solgte bøker bare i USA! Denne boken er blitt et fenomen i USA etter gjentatte anbefalinger fra Oprah Winfrey.Elizabeth Gilberts liv er tilsynelatende perfekt. Hun er trettito år gammel, hun har en flott mann, et vakkert hjem, en spennende jobb, og nå prøver de å få barn. Men i stedet for å føle seg lykkelig og tilfreds, føler hun angst, sorg og forvirring. Hun vil ikke være gift, hun vil ikke ha noe barn. Hun vil være fri, hun vil finne meningen med livet. Men det som venter er en opprivende skilsmisse, en knusende depresjon og nok et mislykket kjærlighetsforhold før Elizabeth vet hva hun må gjøre. Hun kvitter seg med alle sine eiendeler, sier opp jobben, forlater sine kjære og legger ut på en ettårs reise - helt alene.I denne boken forteller hun om sitt reiseeventyr. Hun starter med et opphold i Italia hvor hun lærer seg å nyte, snakke italiensk og hvor hun legger på seg de hyggeligste 11 kilo i sitt liv. I India lærer hun å finne sinnsro ved hjelp av en innfødt guru og en overraskende klok mann fra Texas. Til slutt ender hun opp i Indonesia hvor en eldgammel medisinmann lærer henne å finne balansen i livet. Og helt uventet, og når hun minst venter det, møter hun kjærligheten.

245,-Veil. pris: 279,-Spar: 34,-Denne boken er blitt et fenomen i USA etter gjentatte anbefalinger fra Oprah Winfrey.

Hun er trettito år gammel, hun har en flott mann, et vakkert hjem, en spennende jobb, og nå prøver de å få barn. spis-elsk-lev Jeg fikk cancer mamae, og må gjennom en periode med cellegift. Var sikker på at livet var "over" da jeg skulle starte cellegiftbehandling, men har heldigvis stort sett positive erfaringer så langt... DVD Eat Pray Love - Spis Elsk Lev.

RELATERTE BØKER