Usynlige hender

Usynlige hender - Stig Sæterbakken | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Stig Sæterbakken
DIMENSJON
3,31 MB
FILNAVN
Usynlige hender.pdf
ISBN
3864197041667

BESKRIVELSE

Politiførstebetjent Kristian Wold blir satt på en ett år gammel forsvinningssak. Mandatet fra hans overordnede er ikke til å misforstå: en aller siste gjennomgang før saken henlegges. Kristians samvittighet driver ham imidlertid til å si ja når Inger Danielsen, mor til den 14 år gamle jenta som er forsvunnet, ber om å få treffe ham. Det blir et møte som får uante følger for dem begge. Samtidig som Kristian føler seg forpliktet til å fortsette en etterforskning som så langt har vært resultatløs, oppstår det en spenningsfylt nærhet mellom ham og moren. Ubønnhørlig trekkes de to mot hverandre, i det som skal bli et kjærlighetsforhold mot alle odds, med et uhyggelig utfall i vente.

Kristians samvittighet driver ham imidlertid til å si ja når Inger Danielsen, mor til den 14 år gamle jenta som er forsvunnet, ber om å få treffe ham. Usynlige hender. Stig Sæterbakken Cappelen Damm 2014.

Produktinfo Spesifikasjoner Til toppen Produktinfo Produktinfo Politiførstebetjent Kristian Wold blir satt på en ett år gammel ... Kjøp Usynlige hender fra Bokklubber I grenseland Stemningen i Stig Sæterbakkens nye, velskrevne roman kan minne om filmen Insomnia. Her møter vi en uhygge som stammer fra en uoppklart sak - og fra etterforskerens sinn.

RELATERTE BØKER