All verdens ulykker

All verdens ulykker - Jonny Halberg | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jonny Halberg
DIMENSJON
6,8 MB
FILNAVN
All verdens ulykker.pdf
ISBN
7255060814687

BESKRIVELSE

Innberetning til det kongelige norske utenriksdepartement om Jonny Halbergs reise til Romania 2005. Forfatter Jonny Halberg er på lanseringsturné i Romania, og det som skulle være hans livs lanseringsturné viser seg å bli en lang rekke av viderverdigheter.Forfatteren driver en lek med seg selv som person og undersøker mytene knyttet til forfatterrollen. Han ser med et skjevt blikk på seg selv og på sitt forfatterskap . og ikke minst på bruken av seg selv som romanperson.

Ulykker i forbindelse med oljeleting og/eller tilbringertjeneste på norsk sokkel (vesentlig Nordsjøen). Jonny Hallberg All verdens ulykker. Format Innbundet Emne Romaner og fortellinger Utgitt 2007 Tilstand Stempel øverst, ellers som ny, med omslag Brukt eller ny Brukt Forlag Kolon forlag Pris 95,-Vi oppdaterer disse sidene minst en gang i måneden.

Ingen mennesker kom til skade. Tsjernobyl-ulykken er historiens verste kjernekraftulykke. Den skjedde natt til 26.

RELATERTE BØKER