Frisk fra schizofreni?; nytt håp for varig tilfriskning fra schizofreni og psykisk sykdom med vitaminer og mineraler

Frisk fra schizofreni?; nytt håp for varig tilfriskning fra schizofreni og psykisk sykdom med vitaminer og mineraler - Abram Hoffer | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Abram Hoffer
DIMENSJON
7,44 MB
FILNAVN
Frisk fra schizofreni?; nytt håp for varig tilfriskning fra schizofreni og psykisk sykdom med vitaminer og mineraler.pdf
ISBN
3274372361385

BESKRIVELSE

Må psykisk syke ta til takke med farmasøytiske legemidler for resten av livet? Disse legemidler har nesten uten unntak svært alvorlige bivirkninger, og bidrar sjeldent til å gjøre pasienten friskere over tid. Det finnes imidlertid kraftfulle medisiner i vitaminer og mineraler i optimale doser. Lege Abram Hoffer viser i denne viktige boken hvordan det kan gjøres, og får støtte fra flere norske psykiatere. Forfatteren var en pioner innenfor helhetlig medisin, og i denne boken gir han håp til alle dem som berøres av psykisk sykdom: enten du er pasient, familie, venn eller jobber i helsevesenet. Nesten 350 000 nordmenn går på antidepressiva, medisiner med sterke bivirkninger og enorme kostnader.Tenk om vi kunne være føre var? Det er mulig med optimale tilskudd av vitaminer og mineraler. Boken forteller deg hvordan du kan bruke både vitamin C og vitamin B3 for å forebygge hallusinasjoner, vrangforestillinger, paranoia og radikalt forbedre helsetilstanden til psykisk syke. Dette er boken som gir et alternativ til tunge legemidler.

Vitaminer, mineraler og andre kosttilskudd er noen ganger brukt som tilleggsbehandling, men... D-Alanine for Schizophrenia. Erin Hawkes, MSc.

Vitaminer, mineraler og andre kosttilskudd er noen ganger brukt som tilleggsbehandling, men... D-Alanine for Schizophrenia. Erin Hawkes, MSc.

RELATERTE BØKER