Helt vilt

Helt vilt - Øivind Berg, Lars Monsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Øivind Berg, Lars Monsen
DIMENSJON
11,52 MB
FILNAVN
Helt vilt.pdf
ISBN
9044367259679

BESKRIVELSE

HELT VILT - på tur i bjørneland handler om Lars Monsens mange dramatiske møter med bjørn i Alaskas villmark - fascinerende møter som har gitt opplevelsene det "ville ekstra". Hans møter med ville dyr, og rovdyrene spesielt, har preget forholdet til dem: Respekt!Dette er den andre boka om Lars Monsens ekspedisjoner, skrevet for unge lesere. Mens den første boka, HVA VILLMARKA LÆRTE MEG fortalte om hans første turer og begeistring for norsk natur, er det turer i Alaskas villmarksområder og nærkontakt med de store rovdyrene som beskrives i den andre boka. HELT VILT - på tur i bjørneland er rikt illustrert av illustratøren og serietegneren Esben Slaatrem Titland, og hans fortellende tegneseriestrek bidrar til at boka blir lettlest, spennende og engasjerende.Øivind Berg har skrevet boka i samarbeid med Lars Monsen, og sammen har de klart å gjenskape Lars Monsens glede over naturopplevelser og villmarksliv på en helt spesiell måte - en invitasjon til å bli med Lars Monsen på tur - i bokform.

- Dette er ganske sykt. Lagt inn av Saladmaster helt vilt. Send dette via e-post Blogg dette! Del på Twitter Del på Facebook Del på Pinterest.

Vi har aldri fått noe lignende respons på sanger vi har lagt ut på facebook, sier Sofie Karlgård. Hun er markedsansvarlig for verdens eldste akademiske kvinnekor, Kvindelige Studenters Sangforening (KSS) i Oslo. - Helt vilt.

RELATERTE BØKER