Salto 4

Salto 4 - Kari Kolbjørnsen Bjerke, Siw Monica Fjeld, Ingvill Krogstad Svanes | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kari Kolbjørnsen Bjerke, Siw Monica Fjeld, Ingvill Krogstad Svanes
DIMENSJON
5,6 MB
FILNAVN
Salto 4.pdf
ISBN
1131805694213

BESKRIVELSE

Lærerens bok er en praktisk og oversiktlig ressurs som gir trygghet og variasjon i undervisningen. -følger elevboka side for side -konkret veiledning til undervisningen -tydelige mål til hver enkelt side -forslag til vurderingsaktiviteter -differensierte skriveoppgaver -forslag til aktiviteter -har spiralbundet rygg

Her kan du se en introduksjonsvideo til Salto 1-7 Smart Tavle Vi satser på tysk kvalitet til god pris, uansett om det er ladestasjon til hjemmet, ladeanlegg til borettslaget, eller robuste løsninger til offentlig sektor. Salto.4 Elevbok inneholder språkbok og lesebok i én bok. Med Salto 4 Elevbok får elevene: Differensierte lesetekter på to nivåer Et rikt utvalg av nyerer barnelitteratur og klassikere Modelltekster som verktøy for å skrive egne tekster Videreføring av Saltos lure leseknep Ordforklaringer … Salto 4 Arbeidsbok inneholder: varierte skriveoppgaver, differensierte leseoppgaver på to nivåer, oppgaver som trener rettskrivning og andre språklig emner, vurderingsaktiviteter.

Elever og lærere opplever nå en helt annet skolehverdag enn det de er vant til. Salto 4 Elevbok inneholder språkbok og lesebok i én bok. Lukk.

RELATERTE BØKER