Saras vintersorg

Saras vintersorg - Pia Hagmar | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Pia Hagmar
DIMENSJON
7,64 MB
FILNAVN
Saras vintersorg.pdf
ISBN
7045112272461

BESKRIVELSE

Jeg tør fortsatt nesten ikke tro at det er sant at jeg får være Sigges hestepasser. Jeg som bare har ridd et halvt år og fortsatt bare er en ynkelig nybegynner som ikke duger til noe som helst på hesteryggen. Det er bare de som har hengt i stallen i evigheter som pleier å få bli hestepassere. Det beste man kan være i en stall, bortsett fra å eie en egen hest, er å være hestepasser. Av og til innbiller jeg meg at Maggan, som er ridelæreren, har oppdaget at jeg er en uvanlig lovende rytter. Men jeg tror egentlig at Maggan bare har latt meg bli hestepasser fordi hun og mamma kommer så godt overens. Ikke at det spiller så stor rolle. Hovedsaken er at jeg får passe på Sigge nesten helt alene.Dette er andre bok i serien om Sara, som drømmer om å få sin egen hest som bare er hennes. Serien om Sara er en bestselger i Sverige, og alle hesteelskere vil garantert fryde seg!

Sara blir fortvilet og urolig for at pappa skal dø. De snakker sammen og alt ser lysere ut.

Hennes fiende Lotta steller ham også. Når Sara skal ha en ridetime, skjer det noen uventet. Kjøp Hestejenter 1 - Saras drøm fra Tanum I flere år har jeg lengtet etter å få begynne å ri.

RELATERTE BØKER