Savnet

Savnet - Erin Hunter, Dan Jolley | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erin Hunter, Dan Jolley
DIMENSJON
10,55 MB
FILNAVN
Savnet.pdf
ISBN
5250717514150

BESKRIVELSE

Serien om kattekrigerne handler om villkatter som har delt skogen inn i klaner, og slåss for makt og kontroll. Det er action, magi og følelser. Gråstripe, nestlederen i Tordenklanen, er fanget av tobeininger mot sin vilje. Han lengter tilbake til skogen og klankameratene sine. Når han møter den rådsnare kosekatten Mille, legger de to ut på en reise for å finne tilbake til skogen og klankameratene.

Som kinesisk vanntortur i filmform. Man blir utsatt for små drypp av moralsk forfall i hver eneste scene, og etter to timer holder man knapt ut.

To måneder etter at verdenscupen ble stoppet, har Maren Lundby ennå ikke fått krystallkula som viser at hun ble sammenlagtvinner. - En rar avslutning, sier skihopperen. Ifølge NRK forlot mannen hjemmet sitt etter klokken 17 tirsdag ettermiddag, og ble samme kveld meldt savnet av sin familie.

RELATERTE BØKER