Syng og lær naturfag

Syng og lær naturfag - Tom Næss | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tom Næss
DIMENSJON
5,78 MB
FILNAVN
Syng og lær naturfag.pdf
ISBN
3111846164523

BESKRIVELSE

Dette er den femte boken i den nye SYNG OG LÆR serien. Boken ledsages av lydspor som enkelt kan lastes ned/streames fra på tjenester som Spotify, iTunes, Wimp, Tidal osv. Lydsporene har først et vers med innsunget sang og deretter et spor med "karaoke-versjon" med akkompagnement til alle versene. Boken har 82 lærings-sanger om dyr, planter, insekter og mer fra naturen vi er avhengige av for å leve på denne planeten.Tom Næss har komponert og skrevet tekster til en rekke av sangene og har blant annet satt melodi til tekster av kjente barneforfattere som bl.a. Inger Hagerup. Boken inneholder spesielt utplukkede sanger av kjente og ukjente komponister og tekstforfattere. Materialet er i tråd med skolens fagplan i naturfag og barnehagenes fagområde om natur, miljø og teknikk. Hver sang er etterfulgt av interessant informasjon, oppgaver og aktiviteter knyttet til sangens tema. Oppgavene er ofte knyttet til sjarmerende illustrasjoner tegnet av musikkterapeut og barnehagelærer Ellinor Rose Berg. Nytt med denne utgaven er at den kjente barnepoeten og låtskriveren Geirr Lystrup er med i samarbeidet med 8 av sine mest populære sanger om dyr og natur. Margaret Heldor har vært pedagogisk konsulent også under arbeidet med denne boken. Hun har mangeårig erfaring som lærer og skoleleder. Som lærer har hun alltid vært opptatt av å knytte sanger til temaer hun har undervist i, og har laget flere sangtekster fra temaer i læreplanen. Hun har opplevd at når en synger" fagstoffet", huskes det lettere. Hun skriver i forordet: "Vi håper at SYNG OG LÆR NATURFAG vil gi inspirasjon og glede til mer sang i skolen på alle trinn, i barnehagen og på lærerhøgskolen, og at boka vil gi kunnskap som kan bidra til økt forståelse av samspillet i naturen, samspillet mellom mennesker og naturen, samt øke respekten og viljen til å ta vare på jorda vår." Syng og lær, del gledene og lykke til!

Sjekk våre åpningstider her. Sikker ... Listen to your favorite songs from Syng Og Lær Naturfag - Tom Næss by Syng og Lær-koret Now.

Dernest handler læring om at vi bygger opp vår egen virkelighetsforståelse. Vår kunnskap er på sett og vis vårt eget "verdensbilde". Il tuo account Amazon Music non è al momento associato a questo paese.

RELATERTE BØKER