Visste du at-? Sau.

Visste du at-? Sau. Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
6,80 MB
FILNAVN
Visste du at-? Sau..pdf
ISBN
4514179296807

BESKRIVELSE

Visste du at dei fleste sauer får tvillingar? Visste du at sauene kan vere åleine på fjellet om sommaren? Og at gjetarhunden kan flytte sauene frå beite til beite? I denne faktaboka kan ein lese morosame og overraskande fakta om sauen. På kvart oppslag er det ei ny spørjesetning. Boka er rikt illustrert, med sjarmerande og artige teikningar av Anna Fiske. Bæ! Visste du at ...? Sau er ein del av Samlagets Leseland for barn som lærer å lese. Dette er gode historier med enkel tekst og sjarmerande illustrasjonar, skapte for å stimulere og inspirere ferske lesarar.

Boka er rikt illustrert, med sjarmerande og artige teikningar a Pris: 172,-. innbundet, 2018.

På kvart oppslag er det ei ny spørjesetning. Boka er rikt illustrert, med sjarmerand Visste du at dei fleste sauer får tvillingar? Visste du at sauene kan vere åleine på fjellet om sommaren? Og at gjetarhunden kan flytte sauene frå b Sau er ein del av Samlagets Leseland for barn som lærer å lese.

RELATERTE BØKER