Blå fioler

Blå fioler - Synnøve Eriksen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Synnøve Eriksen
DIMENSJON
4,26 MB
FILNAVN
Blå fioler.pdf
ISBN
6372620859528

BESKRIVELSE

Ester klarer seg utmerket godt alene - uten mann. Hun har en sønn, hun har kattene og hunden. Men det er mai og det er forventning og forelskelse i luften. Innen måneden er omme, har Ester møtt en mann. Det hun ikke vet, er at mannens forrige kvinne er like sjalu som ondskapsfull ... Peter og Jo blir vitner til en hundekamp, og Peter blir rasende over den respektløse behandlingen av hunden. Han bestemmer seg for å redde den - hvis det ikke er for sent. Peter satte seg på huk foran hunden. Han maktet ikke å få noen oversikt over skadene. Kroppen var blodig, full av rifter og sår, men da han bøyde seg helt nær, kunne han høre at den pustet. Det var nok for ham. Han snakket forsiktig og trøstende til dyret, prøvde å få hunden til å forstå at han ville den godt. Kanskje gjorde den det også. Dyret prøvde å løfte hodet, før det sank utmattet sammen.

Så jeg lurte på om det var noen som hadde no vittige dikt på lager..? På forhånd takk:) Klikk for å se/fj... Stauder - Kjøp planter og jord hos Plantasjen Flerårige blomster, stort sortiment 30 dagers åpent kjøp Lave priser Roser er røde, fioler er blå. kyss meg i ræva, så kan du gå.

som jeg skal kandisere, og bruke som kakepynt senere. Ha en riktig fin sommeruke! Sorry at jeg er så treg med kommentarer til dere.

RELATERTE BØKER