Crossroads 10

Crossroads 10 - Halvor Heger, Nina Wroldsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Halvor Heger, Nina Wroldsen
DIMENSJON
9,13 MB
FILNAVN
Crossroads 10.pdf
ISBN
4661830779039

BESKRIVELSE

I arbeidet med Crossroads har forfatterne reist rundt i den engelskspråklige verden og intervjuet mennesker fra ulike miljøer og kulturer. Resultatet har blitt et høyaktuelt og populært engelskverk som raskt har etablert seg i skolen. Verket kjennetegnes av spennende og varierte tekster, omfattende lydmateriale, kreative oppgaver og et rikt utvalg av litterære tekster som gir gode muligheter for differensiering. Forfatterne legger vekt på å gi elevene følelsen av mestring og trygghet gjennom ufarlige aktiviteter som leker inn språket. Rikt ordforråd blir vektlagt. Om ressurspermen: Inneholder kapittelveiledning, tips til hvordan man kan jobbe med stoffet, hva som er vektlagt i verket, litt om differensiering og forslag til arbeidsmåter til de første engelsktimene. Du finner videre ekstra oppgaver, inkludert stoff som hører til lydmaterialet, forslag til arbeid etter storyline metoden, filmtips, filmanmelder-skjema, en mengde kopieringsorginaler, Word Tests, Chapter Tests, Grammar Test og Listening Tasks til lyd CD-ene.

innlest tekst; interaktive oppgaver; kapittelfilmer; Ta kontakt med [email protected] for å få tilgang til digitalbøkene. 8A; 8A lettlest; 9A; 9A lettlest; 10A; 10A lettlest Nyt om Crossroads i-bøgerne til Crossroads 8, 9 og 10 er opdateret og indeholder nu lytteøvelser fra Lærer-cd'erne.

Dette har lærerne sagt om Crossroads:. Meget bra - spesielt når vi ble presentert innholdet i 9.

RELATERTE BØKER