Godt å komme hjem

Godt å komme hjem - Iren Kruge Olsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Iren Kruge Olsen
DIMENSJON
4,60 MB
FILNAVN
Godt å komme hjem.pdf
ISBN
8821330516451

BESKRIVELSE

"Vårt høyere selv er som diamanter som skal hugges ut av fjellet. For at diamanten skal funkle må den være fri for alle steinrester. Steinrester er dårlig samvittighet, skam, skyld og alt som vi tillater tynger oss". Ønsker du å finne tilhørighet med opprinnelsen av livet? Jeg har skrevet denne boken etter kanalisering av mitt høyere selv. I boken får du presentert et kjærlighetsbudskap. Det kan gi deg mulighet til å kjenne deg verdifull her og nå og til å bli en medskaper i ditt eget liv. Jeg har funnet en unik skatt i mitt eget indre etter en turbulent og spennende reise.

Foto: Jan T. Larsjord - Det er som å komme hjem - Det er fint å være tilbake, til fellesskapet og nattverden.

Det blir koselig, jeg gleder meg veldig, smiler den ferske bestefaren. Gullgutten Klæbo tilbake i Norge: - Godt å komme hjem . Johannes Høsflot Klæbo er hjemme igjen etter det som ble et strålende Pyeongchang-OL for hans del.

RELATERTE BØKER