Havfruestolen

Havfruestolen - Sue Monk Kidd | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sue Monk Kidd
DIMENSJON
3,51 MB
FILNAVN
Havfruestolen.pdf
ISBN
3181482273085

BESKRIVELSE

Fra forfatteren av Bursdagsgaven og Bienes hemmelige liv. Midt i livet er Jessie Sullivan overbevist om at hun er lykkelig. Hun har alt hun har drømt om: et godt hjem, en mann hun kan stole på, og en smart tenåringsdatter. Men når Jessies godt voksne mor begynner å oppføre seg rart, må Jessie for første gang på mange år reise hjem til den avsidesliggende øya der hun vokste opp. Der møter hun benediktinermunken Thomas. Møtet med bror Thomas og barndommens ville kystlandskap fører til en intens åndelig og seksuell oppvåkning for Jessie. Hun blir dratt mellom nye og sterke lengsler, og familien og ekteskapets kraft. Hvem er hun og hvor hører hun hjemme? Og er hun egentlig så lykkelig som hun har trodd?

Når hun reiser tilbake til den isolerte øya hvor hun vokste opp for å finne ut hvorfor mora hennes har oppført seg så rart, blir hun tiltrukket av Thomas, en benediktinermunk som akkurat skal avlegge sine klosterløfter. Kjøp Havfruestolen fra Bokklubber Fra forfatteren av Bursdagsgaven og Bienes hemmelige liv. Midt i livet er Jessie Sullivan overbevist om at hun er lykkelig.

Den tredje romanen, Granateplene (eng. Travelling with Pomegranates) ble utgitt i 2009, og er skrevet sammen med datteren, Ann Kidd Taylor.

RELATERTE BØKER