Hvordan det er

Hvordan det er - Samuel Beckett | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Samuel Beckett
DIMENSJON
6,28 MB
FILNAVN
Hvordan det er.pdf
ISBN
9235896306909

BESKRIVELSE

Boka inneholder korte interpunktasjonsløse brokker, hvor vi møter Bim, Bom, Pim og andre.

- Vi har greid å organisere oss på en slik måte at formuen i naturressursene ikke ødsles bort, men brukes til det beste for folket, fortsetter Grytten. Norges politiske system, eller styreform, er en samlebetegnelse for hvordan den norske staten er organisert og hvordan staten samhandler med det øvrige samfunnet. Norge er formelt en enhetsstat bygget på maktfordelingsprinsippet og prinsippet om parlamentarisme.

Det innebærer kort fortalt at politisk makt og myndighet i Grunnloven er fordelt nasjonalt mellom regjeringen, Stortinget og ... Det er fordi det vi nå opplever er noe som alle er sammen om og det kan være noe befriende i det. Når en har angstlidelse eller veldig mange bekymringar til vanlig kan dette være veldig "ensomt" og vanskelig fordi andre kanskje ikke forstår.

RELATERTE BØKER