Jane Ashlands gradvise forsvinning

Jane Ashlands gradvise forsvinning - Nicolai Houm | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nicolai Houm
DIMENSJON
6,94 MB
FILNAVN
Jane Ashlands gradvise forsvinning.pdf
ISBN
4618670036254

BESKRIVELSE

En amerikansk kvinne våkner alene i et telt i den norske fjellheimen. Utenfor er det tett tåke og kuling. Mobiltelefonen er utladet. Hun har verken kart, kompass eller mat.Hun har egentlig kommet til Norge for å oppsøke fjerne slektninger hun aldri har møtt. Da besøket skjærer seg på alle tenkelige vis, tar hun kontakt med en zoolog hun tilfeldigvis møtte på flyet. Hun ender med å følge med ham på moskusvandring i Dovrefjell, men også her går det meste galt. Ut av tåken tegner det seg gradvis et bilde av en fortid, en personlig katastrofe, en desperat jakt på ny mening. For selv den som har mistet alt, har noe å tape. I Jane Ashlands gradvise forsvinning viser Houm stor psykologisk innsikt og tegner et sjeldent sorgportrett det er vanskelig å forbli uberørt av.

Gjennom kjappe kryssklipp får vi så vite kvifor ho har hamna i denne situasjonen. Kvinna er Jane Ashland, litteraturprofessor og forfattar frå Wisconsin. Kjøp Jane Ashlands gradvise forsvinning fra Bokklubber En amerikansk kvinne våkner alene i et telt i den norske fjellheimen.

Utenfor er det tett tåke og kuling. Mobiltelefonen er utladet.

RELATERTE BØKER