Litt sammen

Litt sammen - Johanna Lindbäck | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Johanna Lindbäck
DIMENSJON
4,66 MB
FILNAVN
Litt sammen.pdf
ISBN
9441639967629

BESKRIVELSE

Det er ikke særlig lett å være kul når man heter Majken (det fungere jo ikke på engelsk en gang!), spilller et instrument (fiolin, faktisk) og har valgt fransk valgfag (fordi mormor vil det). Heldigvis har Majken vært bestevenner med Tessan i årevis. Men nå har Tessan plutselig bare lyst til å prate om gutter og henge med Belinda (som egentlig er så slitsom). Majken har aldri vært forelsket, og hun har i hvert fall aldri vært sammen med noen.Så blir hun kjent med Ivan som også tar spilletimer (gitar, så klart). Og da Majken får en supersmart idé om hvordan hun kan bli venner med Tessan igjen, blir Ivan med på den hemmelige planen.

Vi tok sammen kontroll over smittespredningen. Jeg forstår at mange er utålmodige.

... Når bollene er helt avkjølte, rører du sammen litt melis med vann og pynter blomstene, gjerne i et fint mønster med en sprøytepose. Og litt stolte sammen.

RELATERTE BØKER