Ondskapen våkner

Ondskapen våkner - Annikki Øvergård | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Annikki Øvergård
DIMENSJON
5,86 MB
FILNAVN
Ondskapen våkner.pdf
ISBN
8208029337949

BESKRIVELSE

Rebekka er rystet over alle beskyldningene fra Kristine. Samtidig bekymrer det henne at sønnen tilbringer stadig mer tid på Bua sammen med Inga.- Inga var ikke på Bua da Kristine kom, sa Rebekka. - Men jeg tror kanskje Inga ... De to andre så på henne. - Inga er ikke som Steinar, fortsatte hun. - Jeg har en vond følelse for hva de to, Inga og Kristine, kan finne på sammen, om det nå virkelig er slik at Kristine vil sette makt bak kravene hun kommer med. Hun var så forandret. Så hatefull. Så ...

Cioran || Ondskap. Det er unødvendig å tro på en overnaturlig kilde til ondskap; mennesket er selv i stand til å begå enhver grusomhet. Hovedpersonen, Erik, vokser opp i Stockholm hos sin mor og stefar.

NÅR DU VEKKER TIL LIVE GAMLE MINNER, KAN DET VÆRE ONDSKAPEN SOM VÅKNER. En norsk jøde på jakt etter rettferdighet forsvinner på ferieøya Mallorca.

RELATERTE BØKER