Tidevann

Tidevann - S.J. Bolton | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
S.J. Bolton
DIMENSJON
12,94 MB
FILNAVN
Tidevann.pdf
ISBN
9161128933346

BESKRIVELSE

NOEN FØLGER MED ...Lacey Flint har sagt opp jobben som etterforsker, solgt leiligheten sin og flyttet inn i en husbåt på Themsen. Hun begynner å svømme i elven, og en dag finner hun liket av en ung kvinne i vannet.Det viser seg at noen ville at akkurat Lacey skulle finne dette liket. Noen følger nøye med på henne. «Lacey er en herlig hovedperson; sta og fortapt.»RT Book ReviewsS.J. BOLTON Gjenta etter meg: Det er bare fiksjon ...

Når fant man ut at månen hadde noe med flo og fjære å gjøre? Svar: Det sies i historien at det var Phyteas som i det 4. århundre før Kristi fødsel fant ut at tidevannet var knyttet til månens gang. Besøksadresse.

Sterkest virker månen, men sola har også betydning. Disse lager hver sine bølger, men ved nymåne og fullmåne vil bølgene komme i fase (spring).

RELATERTE BØKER