Vår misnøyes vinter

Vår misnøyes vinter - John Steinbeck | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
John Steinbeck
DIMENSJON
11,36 MB
FILNAVN
Vår misnøyes vinter.pdf
ISBN
9643475884806

BESKRIVELSE

Handlingen foregår i New Baytown, en liten by i New England. Hovedpersonen Ethan er universitetsutdannet, men har en beskjeden stilling i en kolonialbutikk. Han lever et lykkelig familieliv med kone og to barn, og han er respektert og avholdt av sine bysbarn. Men når storfinansen kommer til byen med sine lyssky affærer, blir den ellers ærlige Ethan fristet av penger og trukket inn i spillet. Forbrytelsen medfører ikke straff, men oppgjøret kan han ikke komme unna. Forfatteren angriper tidens grådighet på makt, posisjon og velstand, men menneskene er skildret med overbærenhet og humor.

1977, Ph.D. i filosofi fra New School for Social Research i New York og postdoktor ved Institutt for pedagogikk, Universitetet i Bergen. Vår misnøyes vinter Detaljer Overordnet kategori: Temaer Kategori: Innvandrere, antirasisme Publisert søndag 06.

Search for Library Items Search for Lists Search for Contacts Search for a Library. Create lists, bibliographies and reviews: or Search WorldCat.

RELATERTE BØKER